Thumbnail Image

Kom og hør mere om din virksomheds muligheder for EU-støtte til nye innovative projekter

House of Energy inviterer nordjyske virksomheder og vidensinstitutioner, inden for energiområdet, til at deltage i et informationsmøde om mulighederne for støttemidler til EU-projekter via Horizon2020 Energiprogrammet.

Der er mange muligheder for at søge EU-støtte, men det kan ofte virke både teknisk og uoverskueligt for en virksomhed, hvis man ikke er vant til at lave EU-projekter. Vi har derfor fået en ekspert på området, Niels Tudor-Vinther, fra NordDanmarks EU-kontor til at komme og fortælle om de konkrete indkaldelser og oversætte dem til forståeligt nordjysk.

Det, at deltage i EU-projekter, kan være til stor gavn for udviklingen af ens virksomhed, hvilket vi vil høre mere om fra Per Fenger, der er direktør i LIFTRA, og som aktivt bruger EU-midler til virksomhedens udviklingsstrategi.

I løbet af dagen er der rig mulighed for at møde andre virksomheder og Aalborg Universitet via mindre pitch sessions og matchmaking, hvilket giver mulighed for sparring, netværk og skabe grobund for nye projekter.

Se programmet her. Tilmeldingsfrist d. 28. marts 2017.

Målgrupper for arrangementet:


  • Virksomheder som overvejer at skrive en EU-ansøgning

  • Virksomheder der ønsker at vide mere om mulighederne for EU-støtte


Kontakt
Maria Bernhardson Rosendahl
Projekt Assistent
Telefon: +32 22 82 03 75
Mail: Ndeu1@ndeu.dk


Dato:
fredag, 31 mar 2017

Tidspunkt:
08:30 - 00:30

Sted:
NOVI
Alfred Nobels Vej 29
Aalborg øst, 9220

Priser:

GRATIS