Thumbnail Image

Mød tyske forsyningsselskaber og virksomheder til konference om en grøn varmesektor

Den 3.-4. november kommer en tysk delegation, ledet af ministeren for klimabeskyttelse i Tysklands største delstat Nord Rhein-Westphalia, til Danmark for at se best practices inden for varme. I den forbindelse afholdes der d. 4. november en konference i Aarhus. Til konferencen har du mulighed for at udveksle ideer og diskutere potentielle samarbejdsmuligheder om fremtidens grønne løsninger.

Konferencen består også af en matchmaking session, hvor du har mulighed for B2B møder med de tyske deltagere. Ved tilmelding laver du en online samarbejdsprofil som baseret på gensidig interesse resulterer i et personligt mødeprogram før arrangementet. Du sikres således netværksudbytte af dagen på forhånd.

For mere information og tilmelding se her.

Om Nord Rhein-Westphalia:
NRW er den vigtigste energiregion i Europa. Omkring 30% af Tysklands elektricitet er produceret her og 24% forbruges her, hvilket er mere end alle andre delstater.

Bekræftede tyske deltagere:
Stadtwerke Düsseldorf AG, Fernwärmeversorgung Niederrhein GmbH, Stadtwerke Hürth, Fachhochschule Münster, Stichting KIEMT, WSW Energie & Wasser AG, Tetraeder.Solar GmbH, Uniper Wärme GmbH, Fernwärmeschiene Rhein-Ruhr GmbH – FWSRR, Kisters AG, Ministry for Climate NRW and Energy Agency NRW.

Har du spørgsmål eller yderligere kommentarer kontakt Louise Krogh Johnson på lkj@agropark.dk


Dato:
fredag, 4 nov 2016

Tidspunkt:
10:00 - 15:30

Sted:
Smedien
Værkmestergade 7-9
Aarhus, 8000

Priser:

GRATIS