Thumbnail Image

Hul igennem til virksomhederne i Nordjylland

Kom med når UCN inviterer virksomhedsrepræsentanter til matchmakingevent inden for Energi og IKT. Eventet giver dig et indblik i den talentmasse, der befinder sig på UCNs uddannelser inden for Energi og IKT. Eventet afholdes af UCN International og søger således at skabe nye relationer mellem nordjyske virksomheder og studerende på UCN.

Program
Velkomst v/studieleder for Energi og Miljø, John Midtgaard
Mød de studerende – 1/1 samtaler med internationale såvel som danske studerende
Netværkscafé – pølsevognen åbnes
Tak for i dag

Hvorfor afholdes eventet?
I relation til UCN Internationals fastholdelsesprojekt ”Hul igennem til virksomhederne i Nordjylland” – fastholdelse af internationale studerende, afholdes matchmakingeventet med fokus på at skabe et endnu tættere bånd mellem de studerende og virksomhederne i Nordjylland.

Eventet giver din virksomhed mulighed for at møde noget af det talent, der eksisterer på de forskellige relevante UCN uddannelser. Til arrangementet er der mulighed for at indgå aftaler om forskellige samarbejder mellem din virksomhed og de studerende. Mange af de studerende der deltager, står således over for en praktikperiode til foråret 2017 af op til 6 mdr. varighed. Derudover er der naturligvis mulighed for at indgå aftaler om projekt- og case-samarbejde samt forhåbentlig finde den helt rette studerende til studiejobbet, der skal besættes.

Udover de studerende vil der samtidig også være mulighed for at møde og netværke med såvel studieledere som undervisere på uddannelserne: Energy Technology, IT Network and Electronic Technology, Multimedia Design and Communication, Software Development og Architectural Technology and Construction Management.

Tilmelding
Tilmelding sker efter først til mølle princippet og det vil således være muligt for de hurtige virksomheder at få en stand/bord, hvor der kan afholdes 1/1 samtaler med studerende. Tilmelding skal ske senest fredag d. 16. september 2016.


Dato:
onsdag, 28 sep 2016

Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Sted:
University College Nordjylland
Sofiendalsvej 60
Aalborg, 9000

Priser:

GRATIS